Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7

B01HH8W8MK
Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7
  • stof, mesh, og TPU øvre.
  • hyperlock tpu film heel counter for security during quick descents and sharp turns. hyperlock TPU film hælkappe for sikkerhed under hurtige nedkørsler og skarpe sving. m select fresh antimicrobial agents reduces shoe odour. m vælge friske antimikrobielle midler reducerer sko lugt.
  • eva removable footbed. eva aftagelige sål. flexconnect eva dual-directional flex-groove eva midsole for agility and stability on uneven terrain. FlexConnect eva dual-retningsbestemt flex-rille eva mellemsål for smidighed og stabilitet på ujævnt terræn.
  • m vælge greb + ydersål med skelet-inspirerede lapper: klæbrige og holdbare for bedre greb og trækkraft på våde eller tørre stier.
  • stack height (heel/toe): 30.25/24.25mm; stabelhøjde (hæl / toe): 30.25 / 24.25mm; footbed 6mm; fodseng 6mm; insole: 0.75mm; indlægssål: 0.75mm; midsole: 18/12mm; mellemsål: 18 / 12mm; sole: 1.5mm web, 4mm lug. sål: 1.5mm web, 4mm lug. weight: 11oz / 315g (1/2 pair). vægt: 11 ounce / 315 g (1/2 par).
Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7 Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7 Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7 Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7 Merrell Herre Agility Afgift Flex Letvægts Trail Løbesko Vilde Due A9ca7
Vendersgade 4, 3. sal 1363 København K. +45 5388 1200
af Jæger Damer Wellington Støvler Gummistøvler Lav Mørk Skifer Gul gul Ryl tREhoEr

0 Alternativ køb en måneds gamepass til 59 ;) ...

af Smolinsk

0 Men det står umiddelbart ikke rigtig nogen steder i din an ...

nyeste kommenterede
af slothen

Jeg søger Doom 2 i den store boks version i ok stand ...

af Nike Herre Luft Humara 17 GymnastikSko Mehrfarbig stål Grøn / Kølig Grå / Ridgerock / Volt Glød 300 LxnWnXvJZ4

Down and out in Paris and London.. Orwell's første skriv fra ...

af Carmillah

Fedt at du fandt det! ...

af Skechers Kvinders Yndefuldeget Tilsluttet Sneaker Sort 48f4KEV3

10/52 Shantae ½ Genie Hero karakter 8/10 timer: ca. 7t 47m J ...

af Kenzo Mænd F855sn350f5521 Hvid / Rød Sneakers Polyamid KSCBeFZWJY

Jeg har selv haft lignende problemer med lyden til mit set-u ...

Marc Opolo Dame Chelsea St248;vler Sort sort LapJQd
af Lloyd Mænd Ocas Derby Brun reh osT5E7us

Slutningen var noget nær det eneste, jeg syntes var dårligt ...

af Præger Jil Sanders Kvinder Ikoniske Derbys Sort nero mNG31M0

glem ikke at man kan få 15 måneders PS plus for 12 måneders ...

Flere forumindlæg >
medlemmer redaktionen
af barcano

I'm Still Here - Af John Rzeznik Jeg må nok hellere sige at ...

af Shabbies Amsterdam Ankelstøvle Lav Oliven / Tung Kernelæder Grã¼n oliven / Tung Kernelæder eEiy801

Som følge af titlen, vil blog-serien tage udgangspunkt i fem ...

af Magnus Groth-Andersen

Et lille sjovt billede, som jeg snublede over på internettet ...

af Mr Alfa

Jeg synes ganske enkelt der er noget råddent ved den måde sp ...

Porcelænshaven 18A, 2. sal, 2200 Frederiksberg

+4538153599

[email protected]

Uenighed – kan opfattes som noget negativt og farligt for effektiv og legitim varetagelse af almennyttig virksomhed, noget der kan føre til handlingslammelse og i sidste instans til alles krig mod alle. Omvendt kan der argumenteres for nytten af kritisk debat mellem forskellige synspunkter og konfliktende interesser. Sådanne udvekslinger kan i sig selv ses som almennyttige – knyttet til et beslægtet begreb, der har en meget mere positiv klang: pluralisme.

Blandt alt det, der ikke er enighed om, og som i en konfliktsky kultur sjældent diskuteres, er der heller ikke enighed om, hvad der skal forstås ved pluralisme. Som ideal om tolerance over for anderledes tænkende har forestillinger om pluralisme historisk eksisteret i flere udformninger. En tidlig britisk variant betegnede et koloniseret samfund, hvor forskellige folkegrupper levede ved siden af hinanden. Amerikanske fortolkninger har givet sig udslag i dyrkelse af det føderale og forskelligartede i modsætning til en centraliseret enhedsstat. Pluralistiske normer kan mere alment vendes imod flertalstyranni og sigte mod at give plads til minoritetsgrupper. I aktuelle diskussioner om multikulturelle værdier i civilsamfundet genfindes denne variant, der i høj grad giver anledning til uenighed af politisk art – især i et etnisk set relativt homogent samfund som det danske.

Pluralisme kan imidlertid også betegne uenighed om virkelighedens beskaffenhed. I givet fald søges ikke efter den altomfattende og indiskutable enighed (monisme) og tænkes heller ikke i gensidigt udelukkende modsætninger (dualisme). Antagelsen er i stedet, at forhold og handlemuligheder i menneskeverdenen kun kan erkendes ved inddragelse af mange forskellige perspektiver.

Den grundlæggende præmis er altså, at folk er forskellige. De både ser og værdsætter noget forskelligt. Det, der opfattes som almennyttigt af den ene, kan ses som egennyttigt af andre. De er uenige og har måske også forskellige interesser. Diskussion mellem repræsentanter for forskellige standpunkter og perspektiver kan så fungere som en kritisk metode til at få sager alsidigt belyst og forstå de bagvedliggende konflikter om spørgsmål, hvor der ikke antages at eksistere ét sandt svar, som man for eksempel ville kunne finde frem til ved hjælp af videnskabelige metoder. Gennem åben og civiliseret uenighed kan der ifølge denne logik søges enighed om, hvad sagens kerne er, eller i det mindste enighed om, hvad der er uenighed om. Og der kan fra sag til sag skabes mulighed for kompromis.

Et kompromis indebærer gensidige indrømmelser mellem stridende parter med henblik på at opnå en aftale om en mindelig løsning i forbindelse med en konkret sag, hvor der er uenighed. Det kan imidlertid også anses for kompromitterende at indgå i kompromiser. Særligt hvor parterne bekender sig til konfliktende ideologier, kan det ses som svigt – der kan være skadelige for ens gode navn og rygte – i forhold til principielle standpunkter.

At kompromittere sig kan endog opfattes som lig med at prostituere sig. Den status får kompromiset i sammenhænge, hvor enhver konflikt opfattes som udtryk for en ideologisk kamp mellem det gode og det onde. Her ses ikke andre muligheder end total konsensus versus total konflikt. I sidste ende antages der kun at være plads til ét synspunkt, som alle må blive enige om. Danmark beskrives ofte som et konsensussøgende samfund. Det kan ses som udtryk for en sådan tendens, at den kommission, som i 1982 udformede en betænkning om fondsvirksomhed, udtrykkeligt undlod at forsyne begrebet om almennytte med en fast og entydig definition – man ville undgå at skabe uenighed. På den anden side kan det også ses som udtryk for en pluralistisk og kompromissøgende tradition, at en officiel kommission vælger at lade et centralt, politisk begreb stå åbent for overvejelser fra sag til sag. Hvilket selvfølgelig forudsætter, at der faktisk føres en løbende, kritisk og uforfærdet diskussion – især hvis der er uenighed om det almene og nyttige.

En risiko ved et konsensussamfund er netop, at man ikke vedligeholder diskussioner af denne art. Den tyske socialpsykolog taler i den forbindelse om tavshedsspiralerdet vil sige emner, der ikke tematiseres i den offentlige debat af frygt for konsekvenserne af uenighed. Andre taler om politisk korrekthed som en slags selvcensur i den offentlige debat. Uden pluralisme – og fordomsfri debat om samme – risikerer vi at påtvinge civilsamfundet ensrettende opfattelser af det almennyttige og det gode liv. Det kan let skabe vold, vrantenhed og civil ulydighed som udtryk for underliggende interessemodsætninger, der holdes nede i overdreven frygt for uenighed.

Se også: Tretorn Kvinders Nylite2 Plus Mode Sneaker Sne Hvid / Guld 7TUcuQxE
og El Naturalista N473 Colibri Damer Halvaksel St248;vler Sort sort Mq1bfBQ9

CBS Center for Civilsamfundsstudier

Kontaktdetaljer

Footer

Værd at vide

IA Sprog

Vibevej 9-11 2400 København NV
Ted Baker Herre Sarpio Sneaker R248;d mørkerød TvYB3yB1
Clarks Kvinders Leisa Claytin Flad Sandal Hvid Læder PirRPfGJ
Skechers Ydeevne Kvinders Go Walk 3 Slipon Walking Sko Sten Xbf6LU

Åbningstider

Reception/administration er åben: Mandag-torsdag: 9.00 – 21.00 Fredag: 9.00 – 14.15

Telefontider

Mandag-torsdag: 9.30 – 12.00 og 14.00 – 19.30 Fredag: 9.30 – 14.00